Snygga skor.



Massa snygga skor ifrån Steve Madden, har leopardhögklackarna längst ner hemma hos mig, tänker faktiskt ta på mig de idag och njuta.

Snygg kofta ifrån Zara



Sarah tyckte inte riktigt att den här passade in på hennes blogg, så hon låter mig sälja den här åt henne. Det är en militärkofta ifrån Zara, slutar ovanför naveln och storleken är 34. Är ni intresserade är ni välkomna att lämna bud genom att kommentera eller kontakta [email protected]. Lycka till ;)

Snygga klänningar från zara




Snygga klänningar från Zara :)

Udda och fin



Detta är en bild ritad utav min favoritkonstnär Sarah Giercksky ;) Hon är så duktig på att blanda färger och måla udda saker som sticker ut ur mängden, jag håller mig till mode som jag är bra på iaf :)

Snygg klänning.



Köpte denna ursnygga klänning idag på MQ.

Snygg outfit.



En bild säger mer än 1000 ord ;) [Klänningen & Väskan kommer ifrån H&M]

Första inlägget.

Här kommer jag att skriva om saker jag gillar, mest mode och konst. Kanske inte kommer vara inne så mycket, men då och då. Vad kan man säga om mig? Jag heter Ina är snart 17 år och ska börja tredje året på gymnasiet. Hoppas ni har det bra! :)



Denna bild har ritats utav en väldigt duktig tjej som heter Sarah och hennes blogg är: SGiercksky.blogg.se, gå gärna in dit och kolla för hon är verkligen duktig och jag lägger upp denna bild som hon skickade till mig för att hylla henne.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0